Αναπ. Καθηγητής Σωτήρης Νικολετσέας 

Ο Σωτήρης Νικολετσέας είναι Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών.Επίσης, είναι Ερευνητής στο Ερευνητικό Ακαδημαϊκό Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών (ΕΑΙΤΥ) και Διευθυντής του Ερευνητικού Εργαστηρίου Δικτύων Αισθητήρων (SensorsLab). Υπήρξε Επισκέπτης Καθηγητής στα Πανεπιστήμια της Γενεύης, της Ottawaκαι της SouthernCalifornia.

Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν: πιθανοτικές τεχνικές και τυχαία γραφήματα ... Διαβάστε Περισσότερα: Αναπ. Καθ. Σωτήρης Νικολετσέας..


 

Δρ. Μηχ. Παντελής Ν. Καραμολέγκος 

O Δρ. Μηχ. Παντελής Καραμολέγκος είναι διπλωματούχος (2002) της σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών και Διδάκτωρ (2008) της σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Η διδακτορική του διατριβή έχει τίτλο «Παροχή Πολυμεσικών Υπηρεσιών και Υπηρεσιών Κοινωνικής Δικτύωσης σε Υπερκείμενα Δίκτυα και Δίκτυα Ίσου-προς-Ίσο». Κύριο αντικείμενο της διατριβής είναι η ... Διαβάστε Περισσότερα: Δρ. Μηχ. Παντελής Καραμολέγκος


 

Δρ. Μηχ. Ευάγγελος Θεοδωρίδης 

O Δρ. Μηχ. Ευάγγελος Θεοδωρίδης είναι Καθηγητής Εφαρμογών στο Τμήμα Πληροφορικής του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Λαμίας. Αποφοίτησε από το Τμήμα Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών το 2002 ενώ έλαβε το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην Επιστήμη και Τεχνολογία των Υπολογιστών καθώς και το Διδακτορικό του Δίπλωμα από την ίδια σχολή το 2004 και 2009 αντίστοιχα.

Έχει διατελέσει συνεργαζόμενο μέλος ΔΕΠ (ΠΔ407/80) στο Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών διδάσκοντας μαθήματα όπως... Διαβάστε Περισσότερα: Δρ. Μηχ. Ευάγγελος Θεοδωρίδης

Nike